
حالت مطالعه
دانلود و مشاهده آنلاین دوره فینگرفود
اسپرینگ رول ژامبون (انتشار فروردین 1404) ویدئو
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
توضیحات و مواد لازم اسپرینگ رول ژامبون (انتشار فروردین 1404) مقاله
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
توپک سوخاری (انتشار فروردین 1404) ویدئو
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
توضیحات و مواد لازم توپک سوخاری (انتشار فروردین 1404) مقاله
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
مینی پیتزا (انتشار فروردین 1404) ویدئو
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
توضیحات و مواد لازم مینی پیتزا (انتشار فروردین 1404) مقاله
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
تاکو مرغ (انتشار فروردین 1404) ویدئو
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
توضیحات و مواد لازم تاکو مرغ (انتشار فروردین 1404) مقاله
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
چیپس ژامبون پنیری (انتشار فروردین 1404) ویدئو
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
توضیحات و مواد لازم چیپس ژامبون پنیری (انتشار فروردین 1404) مقاله
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
چیپس سوسیس انگشتی و رول سوسیس (انتشار فروردین 1404) ویدئو
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
توضیحات و مواد لازم چیپس سوسیس انگشتی و رول سوسیس (انتشار فروردین 1404) مقاله
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
فرنچ تست ژامبون پنیری (انتشار فروردین 1404) ویدئو
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
توضیحات و مواد لازم فرنچ تست ژامبون پنیری (انتشار فروردین 1404) مقاله
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
کلاب ژامبون (انتشار فروردین 1404) ویدئو
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
توضیحات و مواد لازم کلاب ژامبون (انتشار فروردین 1404) مقاله
خصوصی
این بخش قفل می باشد. بعد از تهیه آموزش این بخش برای شما باز میشود.
تصویر اسپرینگ رول ژامبون

تصویر توپک سوخاری

تصویر مینی پیتزا

تصویر تاکو مرغ

تصویر چیپس ژامبون پنیری

تصویر چیپس سوسیس انگشتی و رول سوسیس

تصویر فرنچ تست ژامبون پنیری

تصویر کلاب ژامبون

نظر هنرجویان آکادمی رضیم
نظرات
پیشنهادشگفت انگیز
قیمت :
270.000 تومان قیمت اصلی: 270.000 تومان بود.80.000 تومانقیمت فعلی: 80.000 تومان.
امتیاز
0
از
0
رأی
بدون امتیاز
0 رای
تعداد دانشجو :
10
نوع آموزش: آنلاین
سطح دوره: مبتدی تا حرفه ای
پیش نیاز: ندارد
زبان: فارسی
تعداد آیتم های این دوره :8 آموزش
روش دریافت: دانلود ویدئو ها + مشاهده آنلاین
روش پشتیبانی: در بخش دیدگاه های دوره - چت آنلاین
مدت زمان دسترسی به دوره :
مادام العمر
مدت زمان پشتیبانی دوره :
مادام العمر
آپدیت آموزش های جدید :
رایگان
28.5k بازدید 0 دیدگاه
